Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Țigări de contrabandă ascunse într-un microbuz, găsite de polițiștii de frontieră din Siret

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit ascunse în pereţii unui microbuz, condus de un cetățean român, peste 1.800 pachete de țigări de contrabandă.

În data de 16 octombrie, în jurul orei 19.40, pe sensul de intrare în ţară la P.T.F. Siret, judeţul Suceava, s-a prezentat cetăţeanul român R.P. în vârstă de 27 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Sprinter.

like facebook, suceava, news, stiriExistând suspiciuni că acesta ar transporta țigări, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat în pereţii microbuzului, cantitatea de 1.808 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 2.712 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Totodată, autoturismul, în valoare de aproximativ 12.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor, la finalizarea cercetărilor fiind dispuse măsurile legale care se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*