Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Tragedie! O femeie a fost accidentată mortal de o mașină condusă de nepotul său, cadru militar (Update)

O femeie a murit într-un accident rutier care a avut loc pe DN17, în comuna Păltinoasa. Un șofer de 48 de ani, Ioan Carpiuc, care circula vineri seară cu un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic pe timp de noapte și, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, și accidentat mortal o femeie de 75 de ani, Elisabeta Carpiuc, din aceeași localitate, angajată în traversarea regulamentară a părţii carosabile, pe marcajul pietonal.

Practic, este vorba despre mătușa șoferului.

like facebook, suceava, news, stiriDupă producerea accidentului, conducătorul auto a plecat de la fața locului fără încuviinţarea poliţiei. Fiind băut, acesta nu și-a dat seama că a dat cu mașina peste mătușa sa.

„A fost organizată o amplă acțiune de căutare a vehiculului implicat și a șoferului. Au fost constituite filtre rutiere și au fost vizionate imaginile video din zona drumurilor publice. Prin mijloace criminalistice și activități investigative a fost identificat șoferul, iar autoturismul ce prezenta avarii, a fost găsit într-un garaj”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, la ora 23.07, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ioan Carpiuc este cercetat pentru „ucidere din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

Update: Bărbatul este cadru militar la o U.M din Cluj. El a fost prezentat Parchetului Militar Iași, care a decis reținerea sa pentru 24 de ore.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*