Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Transportatorii au renunțat la grevă. Se circulă normal

Transportatorii au renunţat, joi, în jurul orei 14.00, la greva  din județul Suceava. Microbuzele şi autobuzele şi-au reluat cursele regulate.

like facebook, suceava, news, stiriTransportatorii au denunțat modificările pe care vor să le facă cei de la ministerul Transporturilor. Ministerul a precizat că din cauza modului în care sunt punctate firmele care participă la licitații, s-a format un monopol pe piață și vrea să spargă această exclusivitate.

Până acum, criteriul cel mai important era vechimea în operarea traseului. Șova își dorește ca definitoriu să fie vechimea parcului auto. Transportatorii au numit modificările drept “imorale” și cer retragerea ordinului. Investițiile necesare în modernizarea parcului auto sunt majore.

Reprezentanţii FORT se vor întrevedea marţi cu membrii ai Parlamentului şi cu ministrul Transporturilor, pentru a discuta proiectul de ordin al ministrului Lucian Şova care prevedea că firmele care operau deja un anumit traseu nu mai au prioritate la noile licitaţii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*