Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Sucevence țepuite de o firmă de casting, în centrul Sucevei

Mai multe femei au fost țepuite de o firmă de casting din centrul Sucevei. Lăcrămioara Stejar, spre exemplu, a povestit pe rețelele de socializare că a fost păcălită pe 8 octombrie 2018. A semnat un contract cu firma respectivă, iar când a ajuns acasă și-a dat seama că totul este o escrocherie a celor de la firma situată la demisolul Casei de Cultură Suceava.

like facebook, suceava, news, stiri„[…] am luat teapa de 100 lei de la firma SC Instrumental Theory SRL. Povestea suna cam asa: Am fost oprita pe strada si mi s-a prezentat o oferta de a ma coafa,tunde,vopsi parul sau alte sedinte cosmetice de infrumusetare la saloane de frumusete din Suceava, gratuit si lunar cu produse cosmetice pe care eu le-as promova. Mi s-a parut echitabil schimbul, folosind si promavand produse cosmetice. Dupa ce m a intrebat cum mi se pare oferta m a condus la sediul lor la Casa de cultura Suceava. Acolo o domnisoara a scos o foaie si a inceput sa scrie date personale, aspect, fizionomie si la sfarsit a cerut 100 lei, am semnat si mi s a facut o fotografie. Cand am ajuns acasa, am cautat aceasta firma si ceva informatii despre ea. Mi am dat seama ca am fost prostita. Am mers sa imi recopar banii si mi-au spus sa fac o cerere de reziliere de contract si ca voi primi raspuns in maxim 30 zile”, susține femeia.

Suceveanca susține că a sesizat Inspectoratul Județean de Poliție Suceava.

„Acolo domnul politist de serviciu mi-a zis ca nu sunt prima care sesizeaza si ca altii au dat cate 300 euro pentru un album foto si participarea la sedinte. Tot la Politie mi-au zis ca acesta este speta unui caz civil, ca firma a fost verificata si ca este constituita legal, cu acte in regula, dar ca Politia stie ca aceasta este o forma clara si vizibila de a tepui oamenii. M-au indrumat sa fac sesizare la OPC Suceava si sa-i dau in judecata”, a precizat Lăcrămioara.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*