Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Mare atenție dacă vreți să porniți joi la drum! Transportatorii vor fi în grevă

Transportatorii amenință cu greva. Potrivit Federaţiei Operatorilor Români de Transport vor fi afectate atât cursele interjudețene, cât și cele din județe.

„Începând de acum în 48 de ore cheia va fi scoasă din contact. Mai exact, joi, la ora 12:00, cheia este scoasă din contact şi cei care au curse nu le vor mai efectua,” a declarat președintele FORT.

like facebook, suceava, news, stiriGuvernul are timp până joi să retragă proiectul de modificare. Transportatorii au denunțat modificările pe care vor să le facă cei de la ministerul Transporturilor. Ministerul a precizat că din cauza modului în care sunt punctate firmele care participă la licitații, s-a format un monopol pe piață și vrea să spargă această exclusivitate.

Până acum, criteriul cel mai important era vechimea în operarea traseului. Șova își dorește ca definitoriu să fie vechimea parcului auto. Potrivit Digi24, transportatorii au numit modificările drept “imorale” și cer retragerea ordinului. Investițiile necesare în modernizarea parcului auto sunt majore, spun transportatorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*