Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

A șantajat o fată să se culce cu el! Un tânăr din Suceava, cercetat pentru amenințare, hărțuire și șantaj

Un individ de 24 de ani, din județul Suceava, este cercetat pentru amenințare, hărțuire și șantaj după ce a amenințat o tânără de 25 de ani, din Chiochiș, județul Bistrița Năsăud, că face publice fotografii cu ea în ipostaze intime.

La data de 21 ianuarie a.c., fata a cerut ajutorul polițiștilor. Astfel, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au stabilit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din județul Suceava, pe care l-ar fi cunoscut în municipiul Bistrița, ar fi amenințat-o, prin intermediul unor mesaje, că face publice niște fotografii cu tânăra, unele în ipostaze intime și pe care acesta le-a obținut după ce femeia i-ar fi împrumutat laptopul personal. De asemenea, tânăra ar fi primit mai multe mesaje de amenințare, toate menite să o convingă să aibă o relație cu acesta.

like facebook, suceava, news, stiri„Ca urmare a  cercetărilor efectuate până în prezent, la data de 6 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului și l-au introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și hărțuire”, susțin reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*