Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Reacția deputatului Cătălin Nechifor, după ce mașina sa a fost fotografiată parcată pe trecerea de pietoni, în Capitală

Deputatul Pro România, Cătălin Nechifor, a reacționat după ce imagini cu mașina parcată pe trecerea de pietoni au fost postate pe rețelele de socializare, stârnind revolta internauților.

Iată explicația sa:

like facebook, suceava, news, stiri„În urma cu doua zile a apărut postarea pe care o regăsiți mai jos, referitoare la parcarea pe o trecere de pietoni din capitala, a unei mașini care este înmatriculată pe numele meu. Va prezint și punctele mele de vedere: 1 nu mai utilizez de ceva vreme acest autoturism, asta nu îmi absolvă în niciun caz vina – nu am făcut transferul de proprietate.  2 legitimația respectiva este DOAR pentru parcarea la Parlament, și se emite pe certificat de înmatriculare, nu pe conducător auto. 3 Politia locala a încheiat un proces verbal de amenda pe care il voi plăti eu ca proprietar. Ii mulțumesc domnului Cristi Pitulice, a procedat asa cum trebuie. În rest, fiind persoana publica, vreau nu vreau, fac parte din categoria penalilor, corupților, gunoaielor și a altor apelative cu care suntem catalogați. Nu ma aștept sa ma creadă multe persoane, nu am făcut acest lucru ca să ma disculp, ci doar ca să pot sa am dreptul la apărare, măcar pe pagina mea personala”, a scris, pe contul său de socializare, deputatul.

Un parlamentar sucevean și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni, în București. „Am oscilat între a-i rupe o oglindă sau a-i tăia un cauciuc”


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*