Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un parlamentar sucevean și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni, în București. „Am oscilat între a-i rupe o oglindă sau a-i tăia un cauciuc”

Foto: Andrei Pitulice

Mașina deputatului Pro România, fostul președinte de CJ, Cătălin Nechifor, a fost parcată pe o trecere de pietoni din Dorobani, în Capitală, spre indignarea trecătorilor.

Cristi Pitulice a fotografiat autoturismul și a postat imaginile pe rețeaua de socializare Facebook.

like facebook, suceava, news, stiriUn domn îmbrăcat la costum s-a chinuit vreo două minute sa treaca de pe carosabil pe trotuar. O domnișoară și-a lasat jos sacosa de la cumparaturi si l-a ajutat să urce bordura. Domnul era vizibil obosit și confuz, transpirase și ii multumea in continuu domnișoarei. Domnul era in scaun cu rotile. Toată scena, banală în absurdul ei, s-a intamplat din cauza unui gunoi de la Suceava ce are in parbriz o hartie de la Camera Deputatilor. Am oscilat între a-i rupe o oglindă sau a-i taia un cauciuc. Am renunțat la ambele fapte “antisociale”. Am plecat mai departe blestemându-mi neputința.  Cred ca se apropie vremea sa plec si mai departe. Definitiv. Parcat pe trecerea de pietoni, fix in mijlocul intersecției”, este postarea de pe Facebook.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Reacția deputatului Cătălin Nechifor, după ce mașina sa a fost fotografiată parcată pe trecerea de pietoni, în Capitală | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*