Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

FOTO Audi A6 abandonat într-un șanț, după o urmărire. Țigări de 58.000 lei găsite în interior

Joi, 4 octombrie a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 23.30, polițiștii de frontieră au identificat pe comunicaţia Brodina-Falcău, un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau date că transportă țigări de proveniență ucraineană.
like facebook, suceava, news, stiri
Oamenii legii au efectuat semnalele regulamentare în vederea opririi pentru control a mașinii, însă șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea în mare viteză.

După aproximativ un kilometru, autoturismul în cauză a fost descoperit abandonat într-un şanţ de pe marginea carosabilului, iar în interior au fost observate mai multe colete cu țigări.

S-a luat măsura conducerii autoturismului la sediul instituției, unde în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.990 pachete de țigări, de provenienţă ucraineană.

Țigările în valoare de 58.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 12.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi tragerea la răspundere a acestora.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*