Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Blocul de garsoniere al unei firme, din Câmpulung Moldovenesc, scos la vânzare

Blocul de garsoniere al unei firme, din Câmpulung Moldovenesc, a fost scos la vânzare. Este vorba despre căminul de nefamiliști cu trei etaje din Câmpulung Moldovenesc.

Inițial, acesta a fost scos la vânzare la prețul de 480.000 de euro fără TVA. Acum, prețul a scăzut la 410.000 euro.

Proprietatea se compune dintr-o cladire cu un regim de inaltime P+3 si anexe amplasate pe strada Calea Transilvaniei nr. 55, mun. Campulung Moldovenesc, avand o suprafata de 2078 mp (utili).

Clădirea este scoasă la vânzare de CITR Filiala București SPRL, în calitate de administrator judiciar al Societății T.M.U.C.B. (Trustul de Montaj Utilaj Chimic București) S.A.

Proprietatea este situată într-o zonă mediana a municipiului Campulung Moldovenesc. Localitatea se învecinează la nord cu Obcina Feredeului și Obcina Mestecănișului, la est cu comuna Vama, la sud cu munții Rarău și Giumalău, iar la vest cu comunele Sadova și Pojorâta. Accesul catre prorprietatea analizata se face direct din str. Ciprian Porumbescu. In imediata apropriere a proproetatii imobiliare subiect se afla Gradinita cu program prelungit nr.2, Stadionul Raraul, blocuri cu locuinte, case dar si spatii comerciale la parter de bloc.

Terenul situat pe pe Calea Transilvaniei nr.55, are o suprafata de 2078 mp, cu o deschidere de aprox 49 ml (estimat) la str. Ciprian Porumbescu. Acesta dispune de toate utilitatile si anume: energie electrica, gaz, apa si canalizare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*