Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Ministrul Educației, Valentin Popa, prezent la deschiderea anului universitar la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava

Ministrul Educației, Valentin Popa, cel care a anunțat că demisionează din această funcție, a fost prezent, luni, la festivitatea de deschidere a anului universitar 2018-2019, care s-a desfășurat în Auditorium Joseph Schmidt de la Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava sub genericul “Un nou început”, având ca deviză îndemnul adresat studenților “Visează, crează, inovează”.
like facebook, suceava, news, stiri
Pe lângă ministrul Educației, Valentin Popa, la evenimentu au mai participat  prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Prof. univ. dr. ing. Mihai Dimian, ordonator de credite al USV, a fost gazda festivității și a prezentat câteva informații care relevă că în acest an universitar universitatea are cel mai mare număr de studenți de anul I din ultimii 5 ani – 3700- și se află tot pe locul I în clasamentul OSIM privind numărul brevetelor înregistrate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*