Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Dan Acibotăriță: Trebuie să avem grijă de familia tradițională, trebuie să avem grijă de biserică

Partidul Verde, filiala județeană Suceava, sprijină Referendumul din 6-7 octombrie 2018. Potrivit verzilor suceveni, statisticile arată că natalitatea a scăzut simțitor, cuplurile nu-și mai doresc copii, iar așa „avem toate șansele să ne diminuăm ca populație și să devenim minorități în propria țară”.
like facebook, suceava, news, stiri
Bașca mai apare acest curent dintr-o parte a Europei, Americii, unde individul are prioritate în detrimentul familiei plus că noi, românii suntem constrânși politic, de uniune, să recunoaștem căsătoriile dintr-un bărbat cu alt bărbat, dintr-o femeie cu o altă femeie, neținând seama de faptul că nu suntem așa de îngăduitori cu anume creații sintetice, împotriva naturii, a credinței și a continuității. Suntem curiosi dacă musulmanii europenizați vor fi obligați să îmbrățișeze anumite obiceiuri noi legate de familie și de conduită? De mai bine de două mii de ani, credința și familia au ținut națiunea română unită, chiar dacă alții și-au dorit să ne distrugă. Au trecut peste noi turcii, tătarii, rușii, austro-ungarii, cu toții au sperat că pe lângă bogățiile pe care și le-au însușit din munca românilor, vor reușii, într-un final să ne supună. Nu a fost așa. Biserica împreună cu Sfânta Familie, din el și ea, a ținut strânsă națiunea și a condus-o prin negura istorie până în prezent. Datoria noastră, astăzi în anul 2018, este de a proteja ceea ce am primit de la străbunii noștrii. Trebuie să avem grijă de familia tradițională, trebuie să avem grijă de biserică și să le păstrăm împreună pentru a trece mai departe către următoarele milenii”, a precizat liderul PV Suceava, Dan Acibotăriță.

Acibotăriță susține că prin modificarea actuală a Constituției României este posibil să se pună familia noastră tradițională în ritmul normalității.

„Casătoria să fie recunoscută doar dintr-un bărbat și o femeie, restul să aștepte milenii, cum au făcut-o și în trecut, să se iubească în gândirea, priceperea lor, fără să ne deranjeze. Noi, românii, ca națiune suntem toleranți, îngăduitori, dar să nu sară cineva peste o limită și să încerce mai mult decât putem răbda”, susține Acibotăriță.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*