Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Contrabandist fugărit cu focuri de armă. O mașină de teren și țigări de 88.000 lei confiscate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, au observat, în apropierea frontierei de stat, într-o zonă greu accesibilă de pe raza localității Costileva de Sus, joi, o persoană care încărca într-un autoturism de teren mai multe colete voluminoase.
like facebook, suceava, news, stiri
Imediat, polițiștii au acționat pentru reținerea bărbatului, efectuând somațiile legale prin voce, moment în care acesta a abandonat coletele şi autoturismul și a fugit în zona împădurită din apropiere.
Deoarece persoana în cauză nu s-a supus somațiilor legale prin voce, au fost trase trei focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată aceasta nu s-a oprit şi a profitat de terenul greu accesibil şi împădurit pentru a nu fi prins.

Din primele verificări, în mașina abandonată au fost descoperite mai multe colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană, fapt pentru care autoturismul a fost dus la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.450 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de 88.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul de teren marca Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de 9.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor
În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*