Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Au încercat să păcălească doi bătrâni prin metoda Accidentul. Reacția bătrânilor i-a lăsat mască pe infractori

telefon fixNiște indivizi au încercat să păcălească doi bătrâni prin metoda Accidentul, dar au rămas mască când s-au „lovit” de reacția bătrâneilor.

like facebook, suceava, news, stiriLa data de 26 septembrie, un bătrân de 83 de ani, din Gura Humorului, a anunțat polițiștii după ce o persoană necunoscută a încercat să-l înşele cu „metoda accidentul”.
În timp ce se afla la domiciliu împreună cu soţia sa, a fost sunat pe telefonul fix de o persoană necunoscută care avea voce de bărbat. Acea persoană i-a spus că nepotul său ar fi avut un accident pe trecerea de pietoni. Omul a întrebat care nepot, iar acea persoană a spus că nepotul cel mai mare. Cunoscând de la televizor despre „Metoda accidentul”, soţia a sunat-o pe fiica sa din municipiul Suceava care are un băiat şi a constatat că acesta este acasă. În momentul când bătrânul i-a spus persoanei de la telefon că soţia sa vorbeşte cu mama băiatului, acea persoană a închis telefonul.

În aceeași zi, s-a încercat metoda cu o femeie de 81, tot din  oraşul Gura Humorului. Femeia locuiește singură, iar pe la ora 22.00 a fost sunată la telefonul fix  de un bărbat necunoscut care a spus că este medic şi că urmează să-i comunice ceva foarte grav, mai exact că fiul acesteia a avut un accident pe o trecere de pietoni şi că a fost transportat cu elicopterul SMURD la „Spitalul Elias din Iaşi”. Femeia a spus că nu are nici un băiat dându-şi seama că spitalul Elias nu este în Iaşi. Acea voce a spus că nu a înţeles bine şi că este vorba de nepotul ei care a fost implicat în accident, iar bătrâna a răspuns că nu are nepot.

Nervos, bărbatul de la telefon a înjurat-o şi a închis telefonul.

Polițiștii fac cercetări în ambele cazuri pentru tentativă de înșelăciune.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*