Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Premieră! O bancă își închide toate casieriile până la finalul lui octombrie. Ce soluții au clienții din Suceava

Digitalizarea proceselor bancare ajunge la un nou nivel, în România. Pentru un popor obișnuit cu cash-ul și cu interacțiunea directă cu angajații, așa cum sunt românii, adaptarea va fi un proces de durată, însă băncile promit că le vor pune la dispoziție soluții simple, scrie Capital.ro.

Din 29 octombrie vom avea prima bancă din România unde nu vei mai putea depune sau ridica numerar, la şi de la ghişeu.

like facebook, suceava, news, stiri“Cel mai scurt drum pâna la bancă e cel pe care poţi să nu îl faci deloc. Aşa că începând cu 29 octombrie 2018, toate casieriile ING se vor închide, dar vei putea face în continuare operaţiuni, mult mai rapid şi mai simplu.”, arată un mesaj primit de clienţii ING, bancă ce are peste 1 milion de persaone fizice în portofoliu.

“Toate acestea vor reduce operaţiunile cu numerar din sucursalele noastre. Noile servicii digitale vor fi anunţate şi implementate pe tot parcursul anului 2018.Vom putea facilita depozitarea şi retragerea de cash non-stop, indiferent de valută, prin reţeaua de 600 de ATM-uri. Tranzacţiile fără numerar pot fi operate pe platformele de internet banking ale companiei. Clienţii corporate pot avea un serviciu de colectare de numerar şi instrumente de plată de la sediul lor direct. Vom autoriza şi instrumentele de plată într-o manieră automatizată sau prin servicii de colectare”, ne-au transmis, atunci, reprezentanţii ING. 

În mesajul către clienţi, ING vorbeşte şi despre alternativele puse la dispoziţie. Prima este depunerea de numerar direct la ATM, cu ajutorul cardurilor ING în lei sau euro.

A doua ar fi ordinul de plată. Mai există şi posibilitatea transferului din conturile altor bănci prin opţiunea “portează-ţi banii”.

Alte persoane vor putea alimenta contul clientului ING fie prin transfer bancar fie direct la ATM-ul ING cu ajutorul unui cod special.

Sursa: Capital.ro


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Demonstratie de forta a Barcelonei in El Clasico | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*