Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO Un bărbat a rămas fără mașină după ce a ascuns țigări de contrabandă în ea

Duminică, 23 septembrie, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Andrei A., în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism marca Opel, înmatriculat în România.

like facebook, suceava, news, stiriExistând suspiciuni că acesta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate sub scaune, în pragurile și stopurile autoturismului, cantitatea de 928 pachete de ţigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare totală de 1.400 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul au fost sancționat contravențional de către Biroul Vamal Siret cu amendă de 6.000 lei.

Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*