Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Sistemul de avertizare a populației, Ro- Alert, testat la nivelul județului Suceava. Sucevenii care au primit mesaje, confuzi

Începând de miercuri, 20 septembrie 2018, sistemul de avertizare a populației în situații de urgență „RO-ALERT” este testat și la nivelul județului Suceava.

Astfel, va fi transmis un mesaj de testare către toate Unitățile Teritorial Administrative (UAT) conținute în geometria formată prin unirea următoarelor puncte: punctul aflat la intersecția județelor Suceava, Iași și Botoșani, respectiv punctul aflat la intersecția județelor Suceava, Bistrița-Năsăud și Maramureș.

Sucevenii care au primit mesajele pe telefon au fost confuzi. Mulți dintre ei au făcut publice mesajele pe paginile de socializare întrebând internauții ce e cu aceste informări.

like facebook, suceava, news, stiriTestarea sistemului va continua și în ziua de 26.09.2018, în intervalele 10.00-12.00 și 17.00-19.00, când vor fi transmite mesaje de avertizare către toate localitățile din România.

Accesând https://ro-alert.ro/ vă puteți configura telefonul mobil pentru recepționarea mesajelor. Primirea mesajelor nu generează costuri sau taxe suplimentare pentru utilizatori.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*