Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Mai multe drumuri dintr-o comună suceveană vor fi asfaltate. Suma alocată depășește patru milioane de lei

Mai multe drumuri dintr-o comună suceveană vor fi asfaltate în perioada imediat următoare, suma alocată pentru această investiție depășind patru milioane de lei.

Este vorba de drumurile din comunca Moara, care vor fi modernizate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală – PNDR.

like facebook, suceava, news, stiriPrimăria Moara a obținut finanțare pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes local in comuna Moara prin masura 7.2, Judetul Suceava”, care are o valoare estimată de 4,04 milioane de lei.

În baza acestui proiect vor fi asfaltați 4,45 kilometri de drumuri locale.

„Necesitatea acestui proiect a aparut in ideea asigurarii accesului persoanelor riverane, precum si a utilizatorilor obiectivelor cu caracter socio-cultural catre reteaua de drumuri existente DN2, DJ209C, DC71, DC71A, cat si spre punctele de interes social din comuna (biserici, cimitir, scoala), beneficiind astfel de conditii superioare de circulatie. Avand in vedere ca in comuna Moara drumurile existente sunt pietruite sau din pamant cu pietruiri superficiale, apare necesitatea modernizarii acestora pentru imbunatatirea accesului la serviciile de baza pentru populatia din mediul rural. Cu ocazia refacerii si modernizarii drumurilor, va fi pastrat in intregime traseul actual in lungime de cca 4,450 km”, susțin reprezentanții Primăriei.

Durata de executie a lucrarilor este de 12 luni de la comunicarea ordinului de incepere a lucrarilor, dupa semnare contractului si constituirea garantiei de buna executie a contractului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*