Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO Bărbatul care a furat o borsetă dintr-o mașină a fost identificat. Ce surpriză a avut păgubitul când i-a bătut la ușă

Individul care a fost filmat, în timp ce fura borseta din mașina unui bărbat din Marginea, a fost identificat. Individul, recidivist, a comis furtul pe 15 septembrie, la ora 12.50, la târgul auto de la Severin, Suceava.

Un bărbat din Marginea și-a parcat mașina, dar nu a încuiat-o. Individul respectiv a văzut borseta și a furat-o, apoi a ținut-o sub o geacă.

like facebook, suceava, news, stiriVictima a postat video și pe rețeaua de socializare Facebook în speranța că individul îi va restitui bunurile, în borsetă având documente și cheile unei mașini.

Așa a ajuns păgubitul să dea de urma hoțului și a mers să îi bată la ușă.

„Am mers acasă la individ și a ieșit fratele lui, spunând că el este plecat din țară. Dar cel mai probabil m-a recunoscut, că doar m-a urmărit prin târg înainte să mă fure, și n-a mai ieșit. În schimb, a venit fratele lui cu mine pana aproape de Severin, unde, într-un lan de porumb, era aruncată borseta”, ne-a povestit bărbatul păgubit.

Fratele individului filmat l-a rugat pe bărbatul din Marginea să nu facă plângere la poliție.

VIDEO Individ filmat în timp ce fură o borsetă dintr-o mașină


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*