Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Primarul Ion Lungu a discutat la Ministerul Finanțelor problema încălzirii din municipiul Suceava. „Am primit asigurări că…”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat, marți, la București, la o întâlnire cu ministrul Finanțelor Publice domnul Eugen Teodorovici pe tema asigurării încălzirii orașului în iarna 2018/2019.

like facebook, suceava, news, stiri„Am prezentat și eu situația la care s-a ajuns, în cazul municipiului Suceava, în principal din cauza faptului că lemnul de foc nu mai este considerat biomasă; stocul de masă lemnoasă fiind ca și inexistent, suntem nevoiți să trecem la folosirea gazului metan. Am primit asigurări că vom fi sprijiniți printr-o rectificare bugetară viitoare, după analizarea situației fiecărui oraș în parte. O altă variantă este asigurarea de credite prin trezorerie, acolo unde nu sunt posibilități financiare la UAT”, a spus Lungu.

Totodată, edilul a avut discuții la ministere pe următoarele teme: plată facturi proiect termoficare 2006-2020; licitație 15 autobuze electrice, lider proiect MDRAP; plată lucrări prin PNDL, pe strada Vasile Bumbac; recepție blocuri ANL, construire bloc bugetari.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*