Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Mobilizare uriașă pentru Florentina, tânăra rănită într-un accident rutier. Anunțul făcut de familia sa

Mobilizare uriașă la Suceava, dar și Cluj, pentru Florentina Sumuciuc, tânăra de 26 de ani, rănită grav în urma unui accident rutier la Cluj.

Apelul disperat al fratelui acestuia nu a rămas fără ecou și mai multe persoane au mers să doneze sânge pentru tânăra aflată în comă.

like facebook, suceava, news, stiriMulțumim din suflet la toți cei care au aflat de strigătul nostru de ajutor și au fost și au donat sânge în numele Florentinei! Deși încă nu a ieșit din coma profundă în care au găsit-o medicii imediat după accident, previziunile s-au îmbunătățit un pic: situația ei s-a stabilizat, medicii spun să fim optimiști. Tot ce putem face acum e să ne rugăm să îi dea Dumnezeu forțe să iasă din comă – trebuie să se trezească singură din comă. Așa cum am cerut ajutor în mod public, tot așa spun MULȚUMESC la toți! Cei care pot și care vor, pot dona în continuare sânge, este foarte mare nevoie de sânge la nivel național (din păcate pe străzile din România, Dumnezeu cu mila)”, susțin membrii familiei Sumuciuc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*