Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Afacerile nu merg la Suceava. Zeci de firme au intrat în insolvență, iar peste 200 și-au suspendat activitatea în acest an

om de afaceri, firme, stiri, botosaniMediul economic actual pare să fie ostil oamenilor de afaceri, care, în acest an, au ajuns cu firmele în insolvență sau și-au suspendat activitatea. Fiscalitatea ridicată, cheltuielile cu forța de muncă foarte mari, dar și blocajele generate de întârzierea deconturilor de către stat au făcut ca foarte multe societăți să nu mai poată supraviețui.

În primele șapte luni ale anului, 48 de firme din Suceava au intrat în insolvență.

like facebook, stiri, botosaniTot în primele șapte luni ale anului 205 de administratori de firmă au cerut suspendarea activității. Numărul firmelor suspendate a fost în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, când s-au înregistrat doar 166 de suspendări.

De asemenea, în perioada ianuarie- iulie 2018 au fost înregistrate 958 de radieri de societăți comerciale din Registrul Comerțului.

În ceea ce privește numărul firmelor dizolvate, acesta a crescut semnificativ în primele șapte luni ale anului în curs față de anul trecut. În 2018 au fost 392 de firme dizolvate, iar în 2017 257.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. ROman says:

    Votați consecvent PSD!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*