Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Femeia de 33 de ani, care s-a aruncat în fața trenului cu copilul în brațe, a ajuns după gratii

Carmen Tudorean, femeia în vârstă de 33 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, care s-a aruncat în fața trenului cu tot cu copilul său de cinci ani, a ajuns după gratii după ce a fost condamnată definitiv pentru  violenţă în familie, la opt ani de închisoare. Inițial, instanța îi aplicase o pedeapsă de 15 ani și 15 zile de închisoare.

„La 13.09.2018, ora 10.30, Poliţia municipiului C-lung Moldovenesc a primit spre aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Suceava față de o femeie de 33 de ani, din localitate, condamnată la 8 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie”. Femeia a fost identificată de poliţişti, fiind reţinută, escortată şi încarcerată în Penitenciarul Botoşani”, precizează reprezentanții IPJ Suceava.

Ea fost trimisă în judecată după ce în septembrie 2015 și-a luat copilașul și s-a aruncat cu el în fața trenului.

Femeia și-a motivat gestul șocant prin faptul că tatăl copilului nu vrea să își recunoască băiatul, iar acest lucru a consumat-o mult timp. Disperată, ea a decis să își ia viața, dar să-l ia cu ea și pe copil.

like-facebookNu și-a putut duce planul la îndeplinire, dar copilul ei va rămâne toată viața în scaunul cu rotile.

Trenul a trecut peste ei, femeia s-a ales cu leziuni grave, respectiv un traumatism complex (strivire – smulgere), cu amputaţie 1/3 proximală gamba dreaptă şi 1/3 medie coapsa stângă, avulsie părţi moi membrul superior stâng, şoc traumatic, şoc hemoragic, iar copilului i-a fost amputat piciorul drept, de la gambă.

Aspectul şi topografia leziunilor pledează pentru producerea lor prin lovire, târâre şi călcare de către un vehicul (tren în mers). Chiar în pofida lipsei unei poziţii clare a inculpatei, mijloacele de probă administrate în prezenta cauză au pus în evidenţă faptul că inculpata a acţionat cu premeditare în vederea suprimării suprimarea propriei sale vieţi  precum şi a vieţii fiului său, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei vătămate datorată vârstei”, susțin procurorii.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*