Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Baza sportivă creată într-un oraș din județul Suceava

O bază sportivă  va fi amenajată într-un oraș din județul Suceava. Este vorba despre amenajarea unei baze sportive în orașul Liteni, contractul de proiectare și execuție fiind scos la licitație.

like facebook, suceava, news, stiriContractul vizeaza prestarea de servicii de proiectare la faza de Proiect Tehnic (PT), asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari pentru realizarea investitiei finantata prin PNDR sM 19.2 Sprijin pentru implementarea actiunilor in cadrul strategiei de dezvoltare locala, Masura GAL Valea Siretului de Sus, 04/6B – Sprijin pentru investitiile in crearea, imbunatatirea sau extinderea serviciilor locale de baza destinate populatiei rurale, a celor de agrement și culturale, și a infrastructurii aferente, inclusiv investitii in domeniul energiei din surse regenerabile și al economisirii energiei si Bugetul local al orasului.

Valoarea estimata pentru Proiectare si executie lucrari este de 509.788,98 lei.

Termenul pentru finalizare este de  maxim 17 luni din care 60 de zile pentru intocmirea Proiectului tehnic și obținerea avizelor necesare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*