Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Ion Lungu susține că sucevenii nu vor plăti mai mult la căldură. „Dau asigurări că în această iarnă vom avea apă caldă și căldură la Suceava”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține că sucevenii nu vor plăti mai mult la căldură. El a catalogat declarațiile făcute de administratorul Bioenergy, Adrian Bodea, ca fiind alarmiste și au panicat populația.

Edilul Sucevei a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că sucevenii racordați la sistemul centralizat de încălzire vor plăti același tarif de 240 de lei pe gigacalorie și în iarna următoare.

like facebook, suceava, news, stiriEu pot să dau asigurări că în această iarnă vom avea apă caldă și căldură la Suceava. Doi: populația nu va plăti o majorare de preț la energia termică, deci va fi tot 240 de lei. Trei: eu îl apreciez foarte mult pe domnul Bodea pentru ceea ce a făcut la început, o investiție extraordinară, nu sunt de acord cu strategiile lui de PR pe care le fac alții la București, cu aceste conferințe de presă alarmiste, care panichează populația și nu rezolvă nimic”, a declarat primarul Ion Lungu, care a precizat că prețul total al gigacaloriei, cu tot cu TVA, se va „învârti undeva în jur de 400 de lei, din care populația va plăti 240 de lei, iar Primăria în jur de 155 de lei”.

Prin rectificarea bugetară de luna aceasta, Primăria municipiului Suceava va primi în plus 5.124.000 lei, care va merge către termoficare, susține Lungu.

Vești proaste pentru sucevenii racordați la sistemul centralizat! Prețul gigacaloriei va crește


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*