Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Accident cu opt victime. Două mașini s-au ciocnit violent

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă, în jurul orei 22.43, la Negostina, în comuna Bălcăuți după ce două autoturisme s-au ciocnit. Opt persoane au fost implicate în accident, dintre care șapte au primit îngrijiri medicale.

O persoana a fost incarcerata, iar dupa extragere a fost transportata la Suceava. Trei persoane au plecat spre spitalele din  Radauti si Siret.

like facebook, suceava, news, stiri„Alte 2 persoane primesc ingrijiri la fata locului si probabil vor pleca spre spital. 2 persoane (din cele 8) refuza transportul la spital”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

„La 08.09.2018, ora 22.05, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209D din comuna Bălcăuți, ajuns la intersecția cu DC 35, un tânăr de 19 ani, din comuna Calafindești, nu a putut evita impactul cu autoturismul condus de un localnic de 49 de ani, care a pătruns în intersecție, fără să-i acorde prioritate, intrând în coliziune cu acesta. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 49 de ani, a doi localnici de 51 de ani, pasageri în autoturismul condus de acesta, a unei tinere de 18 ani din comuna Șerbăuți, a unei femei de 34 de ani și a unui bărbat de 28 ani, ambii din comuna Calafindești, pasageri în celălalt autoturism. Conducătorul auto de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital acestuia și celuilalt conducător auto li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*