Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Mesaje sfâșietoare transmise de prieteni după moartea celor trei tineri în accidentul de azi noapte. „Aș vrea să mă trezesc din acest coșmar”

Adi Cojocaru, Ionut Reut, Paul Pușcașu

Adi Cojocaru, Ionut Reut, Paul Pușcașu

Moartea celor trei prieteni în accidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică a îndoliat sute de persoane care i-au cunoscut.

Pe paginile de facebook ale acestora au fost transmise mai multe mesaje sfâșietoare. Ionuț Nicușor Reut avea 19 ani, iar Adrian GheorgheCojocariu și Paul Cătălin Pușcașu aveau 31, respectiv 33 de ani.

like facebook, suceava, news, stiriIată câteva dintre mesaje:

Andru Andru: Dumnezeu sa va odihneasca in pace suflete dragi! Prea repede v.ati stins, ați fost si sunteți doi ingeri! Multe lacrimi pentru voi, nu o sa fiți uitati niciodata! Ați lasat numai durere si dor in urma voastra.

Loredana Bogdan Gontariu: Dumnezeu sa te ierte sa fie țărână, păcat ca ai plecat prea devreme dintre noi. Condoleanțe familie sa va dea Dumnezeu putere sa treceți peste aceasta mare tragedie și durere.

Hertug Ionela Diana: Cum o sa va fie țărâna, băieți?? ușoară sau e grea?? :(( De ce ați plecat?? Nu e corect, aveați o viata înainte :(( As vrea sa ma trezesc din acest coșmar, dar tine prea mult! Cred ca e realitatea Ady Cojocariuiuriu, cumnate ce-ai făcut?? De ce trebuia sa ii lași pe frații tai?? Știi cât plângem după tine?? :((( nu știi, ca nu ești lângă noi! :(( ai lăsat casa pustie… Îmi pare foarte rău, trebuia sa mai ramai!! Puscasu Catalininasu Cătălin de ce te-ai urcat în blestemata aia de mașină!?? :(( trebuia sa ramai cu Florin, ziceai ca faci un danAnna Peettttett, acum ce faci?? Ne ai părăsit?? Prea devreme. Sper sa îți fie bine lângă îngeri și sa ne veghezi de sus, nu te vom uita niciodată cât vom trai.. :((( Cine mai face glume, cu cine mai rad eu??? :((( “Ioan”, ții minte?? Sa te odihnești în Reut Ionut Ionut( nu trebuia!!! :((( pe lângă viata ta ai mai luat 2 vieți… :(( Îmi pare rău pentru voi și sa nu uitați ca vom iubi mereu. 🙁 sa va fie țărâna ușoară!

Anna Peet: nuuu e real ! E un cosmar ??? pentru voi ,frățiorilor.

Andrei Bumbac: Dumnezeu sa te ierte Ady Cojocariu.ai fost un baiat respectuos si prietenos.condoleante familiei .R.I.P

Simona Simo: Fratioru meu scump ai sa-mi lipsesti enorm iarta-ma ca nu am fost mereu alaturi de tine sa-ti fie tarana usoara.

FOTO & VIDEO Tragedie rutieră! Trei persoane au murit după ce o mașină s-a izbit într-un stâlp, apoi s-a răsturnat

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*