Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Tentativă de omor într-un bar! Un tânăr de 24 de ani, atacat cu un cuțit de un individ

Un tânăr de 24 de ani, din orașul Liteni, a ajuns la spital după ce a fost rănit cu un cuțit de un individ de 35 de ani, consătean, într-un bar din localitate.

Agresiunea a avut loc luni, iar marți individul de 35 de ani, Ionel Vizitiu, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Cei doi au băut împreună, iar pe fondul unei discuții în contradictoriu s-au luat la bătaie. Apoi, bărbatul de 35 de ani a scos un cuțit, tăindu-l pe tânărul de 24 de ani de mai multe ori.

like facebook, suceava, news, stiri„[..] victima a fost examinată la Serviciul de Medicină Legală Suceava, stabilindu-se faptul că, leziunile produse de obiectul contondent folosit de agresor necesită pentru vindecare 35-40 zile de îngrijiri medicale, iar viața acesteia a fost pusă în primejdie”, susțin polițiștii.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava și Serviciul Investigații Criminale Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tentativă de omor”, „port sau folosire fără drept de obiecte periculoase” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Bărbatul va fi prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*