Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Vești bune! A fost semnat contractul pentru lucrările de finalizare a centurii Sucevei

Vineri, 24 august 2018, la sediul DRDP Iași a avut loc semnarea contractului de atribuire a lucrărilor pentru Varianta de Ocolire (VO) Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriSemnarea contractului a avut loc după expirarea celor zece zile de depunere a contestațiilor, în prezența ing. Ovidiu Mugurel Laicu, director general regional al DRDP Iași, și a lui Ion Vasile Rîpan, administrator al SC Autotehnorom SRL, liderul asocierii câștigătoare a licitației de atribuire, alături de SC Operational Autoleasing SRL, SC OPR Asfalt SRL, Obras Publicas Y Regadios SA, SC Florconstruct SRL și SC Calcarul SRL. Valoarea contractului este de 61,265 milioane lei, fără TVA.

Procedura de atribuire s-a derulat prin licitație deschisă online, la care au fost înscriși trei participanți, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preț.

Este o veste bună pentru noi, având în vedere că vreme de atâția ani ne-am blocat fie de lipsa finanțărilor, fie de alte proceduri de ordin birocratic. Odată semnat contractul, constructorul își constituie garanția de bună execuție și se organizează în așteptarea ordinului de începere a lucrărilor. Sperăm ca în cel mai scurt timp să oferim sucevenilor o gură reală de oxigen, prin descongestionarea traficului în municipiu și devierea traficului greu pe varianta ocolitoare”, a declarat ing. Ovidiu Mugurel Laicu, director general regional al DRDP Iași.

Reamintim că lucrările la VO Suceava au fost sistate ca urmare a rezilierii contractelor în anul 2014, motivată de inactivitatea constructorului.
În ceea ce privește durata de execuție a lucrărilor, aceasta este de nouă luni de la emiterea ordinului de începere a acestora.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*