Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Dan Cușnir: Anul Centenar este ca și trecut fără ca Lungu și Harșovschi să poată realiza podul centenar, stadionul centenar, sala polivalentă centenar

Președintele organizației municipale a PSD, Dan Cușnir, atrage atenția asupra faptului că actuala conducere a Primăriei Suceava nu a realizat investițiile propuse pentru acest an.

like facebook, suceava, news, stiriAnul Centenar este ca și trecut fără ca Lungu/Harșovschi/PNL să poată realiza macar unul dintre mult trâmbițatele proiecte care ar fi trebuit să marcheze împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire: podul centenar, stadionul centenar, sala polivalentă centenar, etc. Nu au fost în stare să construiască sau să înceapă nici măcar construirea Statuii Unirii care să marcheze respectul cuvenit pentru Anul Centenar. Este evident că Suceava este condusă de 14 ani de către niște incompetenți care au făcut ca Primăria Sucevei să fie nefuncțională datorită unei impoțente administrative generalizate. În acest context, le sugerăm Primarului Ion Lungu și locotenentului său Lucian Harșovschi să lanseze proiectul “aspersorul Centenar”.  Au timp să îl implementeze și să își facă selfiuri extrem de importante pentru popularitatea lor pe site-urile de socializare. Măcar un aspersor, de model, să reușească să monteze în Anul Centenar , Lungu și Harșovschi și ar putea declara succesul proiectului de modernizare a Sucevei începând cu fiecare scară de bloc. Și în ceea ce privește sistemul de irigații al spațiului verde, Suceava este în Comuna Primitivă fiind probabil singurul municipiu capitală de județ unde florile se udă cu furtunul din mașinile Domeniului Public. Acești adevărați Manneken Pis ai estului nu realizează faptul că dacă udă spațiul verde cu furtunul, din bidoane transportate de mașinile Domeniului Public, apar o mulțime de dezavantaje cum ar fi: consum de apă ineficient, cel puțin 2 salarii pentru șofer și purtătorul de furtun  (dacă nu o fi și un șef de echipa în schemă), consum de carburant și poluare cu CO2 dar și faptul că blochează ori banda 1 a arterei principale ori trotuarul cetățenilor. Toate aceste dezavantaje ar putea fi eliminate de către un sistem de aspersoare”, precizează Cușnir.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*