Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Dan Cușnir: Primăria Sucevei se comportă ca o agenție publicitară pentru Lungu și Harșovschi

Președintele organizației municipale a PSD, Dan Cușnir, susține că „Primăria Sucevei se comportă ca o agenție publicitară pentru Lungu și Harșovschi”.

El a menționat, printr-un comunicat de presă, că de fiecare dată când primarul Ion Lungu pleacă în concediu, „locotenentul său Lucian Harșovschi simte nevoia să demonstreze cât de multe face el în absența șefului sau. Ceea ce încă nu a înțeles Harșovschi este că atunci când vrei să arăți mai mult decât poți, riști să devi penibil și te cam faci de râs. Cât a fost Lungu în concediu a început viceprimarul Harșovschi să ne explice aceleași lucruri pe care ni le tot explică Ion Lungu de 14 ani: ce autobuze electrice va aduce el, ce sistem modern de salubritate se va implementa, cum vor fi modernizate parcările și străzile municipiului, cum va fluidiza el traficul, cum îi roagă el pe constructori să respecte graficul de lucrări și așa mai departe. Culmea delirului populistic al lui Harșovschi a constat în ședințe de selfiuri fotografice cu singura trecere de pietoni decentă din Suceava și cu foițele de asfalt turnate în cartierul Zamca după 2 ani de șantiere interminabile. Adică lucruri mărunte, de rutină, pe care trebuie să le facă în permanență o administrație eficientă le sunt prezentate Sucevenilor ca fiind mari realizări făcute din grija pentru oameni de către impotenta administrație Lungu/Harșovschi/PNL. Bucuria lui Harșovschi nu a durat mult. Chiar din prima zi după ce s-a întors din concediu, Ion Lungu nu s-a putut abține și l-a pus “cu botul pe labe” pe locotenentul Harșovschi: “trebuie să reiau operativele pe șantierele din Suceava pentru că nu și-au prea făcut treaba!””.

Cușnir susține că nu este prima oară când Ion Lungu simte nevoia să îl pună pe locotenentul sau “cu botul pe labe“.

După concediul trecut, când Harșovschi a simțit nevoia să ne explice cum va face ordine cu panourile publicitare, Ion Lungu a declarat “atât l-a dus capul să facă…” ! De fapt, din nou s-au dat de gol: în loc să lucreze în echipă pentru ca administrația să fie eficientă, Ion Lungu și Lucian Harșovschi sunt într-o absurdă și penibilă competiție de păcălit și manipulat locuitorii Sucevei. Pentru că nu au cum să înțeleagă ce presupune să faci parte dintr-o echipa, între Lungu și Harșovschi este luptă pe față la furat imagine în ochii Sucevenilor iar această luptă internă face ca Primăria Sucevei să prezinte simptomele unei instituții nefuncționale. În loc să se comporte ca o unitate administrativă în folosul cetățenilor, Primăria Sucevei se comportă ca o agenție publicitară pentru Lungu și Harșovschi! Acum 5 ani s-au împăunat amândoi cu  un suport de biciclete montat ca model în fața Primăriei – de atunci nu s-a mai montat nici unul, la nici o școală, la nici o instituție, nu s-a mai construit nici măcar 1 m de piste de biciclete. Anul acesta amândoi se împăunează cu o trecere de pietoni pe care au definit-o ca fiind “model” pentru că nu sunt în stare să asigure Sucevenilor treceri de pietoni decente, vizibile, bine marcate, în tot orașul.Asta fac Lungu și Harșovschi de 14 ani, le tot prezintă Sucevenilor cum ar trebui să arate orașul și ce ar trebui să construiască în Suceava”, susține Cușnir.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*