Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO Turiști primiți cu indicatoare ascunse de bălării. „Nu se mai văd capurile de podețe, balustradele”

Turiștii care ajung în județul Suceava au parte de imagini care arată o nepăsare din partea autorităților. Spre exemplu, pe drumul național DN 17B, deși a fost reabilitat, pe de o parte și de alta a acestuia bălăriile au crescut mai mari ca indicatoarele, șanțurile trebuie ghicite din iarbă, iar balustradele sau capurile de pod abia se zăresc.

Fostul viceprimar al orașului Broșteni, Vili Rusu, a postat pe pagina sa de socializare imaginile care nu fac cinste nimănui.

like facebook, suceava, news, stiri„DN 17 B drum al nimănui ……am mers astazi pana la vatra Dornei și am ramas plăcut surprins când am întâlnit sute de mașini cu mii de turiști ce ne vizitează frumoasa Vale a Bistriței, dar in același timp am ramas și cu un gust amar văzând milioanele de bălării de pe o parte și cealaltă a drumului o nepăsare fără de rusine a responsabililor acestui tronson de drum. Din cât ma pricep nu cred ca aceasta operație de cosire și toaletare ar dura mai mult de trei zile pe aceasta porțiune, sant locuri unde nu se mai văd capurile de podețe, balustradele sau indicatoarele iar iarba a ieșit in drum pur și simplu”, susține Vili Rusu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*