Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Individ acuzat de uciderea unui fost viceprimar din Suceava, lăsat în libertate de judecători

curtea de apel, strii, palatul de justitie, suceavaUn individ acuzat că ar fi ucis un fost viceprimar din Suceava a fost lăsat în libertate de judecători.  Este vorba despre Cristinel Nicolae Drăgoi, care va rămâne sub control judiciar pentru 60 de zile după ce magistrații Curții de Apel Suceava au respins contestația procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și a rămas definitivă astfel decizia Tribunalului Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriDrăgoi este principalul suspect în cazul unei crime petrecute în comuna Moara, când fostul viceprimar din localitatea, Zamfir Barbă, a fost înjunghiat mortal, în aprilie 2018.

„În noaptea de 03/04 aprilie 2018, într-un loc public de pe raza satului Moara Nică, comuna Moara, inculpatul D.C.N. a exercitat acte de violenţă de intensitate ridicată asupra victimei B.Z., suprimându-i cu intenţie viaţa, după care a ascuns cadavrul. Astfel, victima a fost găsită decedată în dimineaţa zilei de 04 aprilie 2018, într-un subsol al unei construcţii abandonate. Victima B.Z. prezenta multiple plăgi tăiate în zona gâtului, dar şi leziuni frontale. Medicii legişti au constatat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutivă plăgilor cervico-laringiene cu aspirat sanguin intratraheo-bronşic şi leziunilor meningo cerebrale. Leziunile cervicale s-au putut produce prin loviri multiple cu obiect tăietor, iar cele cranio-cerebrale prin loviri multiple cu obiect contondent.  Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*