Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Urmărire cu 10 focuri de armă după un șofer. Două mașini abandonate au fost confiscate de polițiști

Urmărire ca-n filme după un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor, în noaptea de vineri spre sâmbătă.  Polițiștii de frontieră suceveni în cooperare cu lucrători din cadrul Poliţiei Vicovu de Sus au identificat pe un drum forestier, pe raza localităţii Nisipitu, un autoturism de teren marca Jeep Grand Cherokee, despre care existau date că transportă țigări de proveniență ucraineană.

like facebook, suceava, news, stiriOamenii legii au efectuat semnalele regulamentare în vederea opririi pentru control a mașinii, însă șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea în mare viteză.

Lucrătorii au efectuat somațiile legale prin voce, dar conducătorul autoturismului nu s-a supus acestora, fapt pentru care au folosit armamentul din dotare, fiind trase 10 focuri de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale în vigoare.

După câțiva kilometri, autoturismul în cauză a fost descoperit abandonat, iar în interior au fost observate mai multe colete cu țigări. Totodată, în imediata apropiere a mai fost descoperit un autoturism de teren abandonat, marca Mitsubishi Shogun, care s-a constatat că a fost folosit la activitatea infracțională.

În continuare, s-a luat măsura conducerii celor două autoturisme la sediul instituției, unde, în urma inventarierii coletelor din Jeep, a rezultat cantitatea de 11.350 pachete de țigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Țigările, în valoare de 132.800 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismele de teren, cu numere de înmatriculare specifice Marii Britanii, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*