Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Tânăr de 31 de ani prins beat criță la volan. Polițiștii l-au luat în vizor după ce a trecut pe roșu

Un tânăr de 31 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a trecut cu mașina pe roșu și a condus beat criță.

Vineri, la ora 01.23, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că pe strada Ana Ipătescu din localitate, circulă un autoturism al cărui conducător auto este sub influența băuturilor alcoolice.
like facebook, suceava, news, stiri
Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat în jurul orei 01.45, autovehiculul care ieșea din zona unui fast-food. Acesta a pătruns în sensul giratoriu pe strada Ana Ipătescu, după care și-a continuat deplasarea fără să respecte culoare roșie a semaforului, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea și oprirea acestuia. La volan a fost identificat un bărbat de 31 de ani din comuna Moara.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apoi, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*