Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO Accident cu trei mașini la Grănicești! Trei persoane au fost rănite

Foto: Facebook/ Atentie Politia

Un carambol cu trei mașini a avut loc, joi seară, pe raza localității Grănicești.

Trei persoane au fost rănite și au fost transportate la spital.

like facebook, suceava, news, stiri

În timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Grănicești, un localnic de 51 de ani a efectuat un viraj la dreapta și a pătruns pe DN 2, pe sensul de mers Grănicești – Siret, după care, a frânat brusc pentru a efectua un viraj la stânga neregulamentar, peste marcajul continuu și a intra în curtea imobilului său.

Pentru a evita impactul, un bărbat de 29 de ani din comuna Satu Mare, care conducea autoturismul în aceeași direcție, a tras stânga de volan însă l-a acroșat lateral, după care, l-a proiectat în autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 30 ani din județul Vaslui.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 51 de ani, rănirea ușoară a unei femei de 30 de ani din comuna Grănicești, pasageră în autoturismul condus de acesta și a unei femei de 32 de ani din județul Vaslui pasageră în autoturismul care circula regulamentar. Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*