Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Tânăr de 28 de ani reținut după ce a produs un accident cu cinci mașini pe o stradă din Suceava

Un apel la 112 anunța, miercuri, în jurul orei 06.00, că pe str. Alexandru cel Bun din municipiul Suceava, s-a produs o tamponare, iar conducător auto vinovat se află sub influența alcoolului.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că în timp ce conducea autoturismul pe str. Alexandru cel Bun din municipiul Suceava, un localnic de 28 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu 4 autoturisme parcate regulamentar.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat în perioada 22.07.2018-19.10.2018, pentru infracțiuni la regimul rutier.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, conducătorul auto de 28 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava”, menționează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*