Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

O bătrână a ajuns de la slujba de Adormirea Maicii Domnului, de la Putna, direct la spital. Un șofer a dat cu mașina peste ea

O bătrână a ajuns de la slujba de Adormirea Maicii Domnului de la Putna direct pe patul de spital. Și asta după ce un șofer a dat cu mașina peste ea.

Potrivit polițiștilor, miercuri, în jurul orei 12.54, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, în interiorul localității Putna, un bărbat de 66 de ani, din municipiul Suceava, a surprins și accidentat ușor o localnică de 88 de ani, care se afla pe partea carosabilă, trotuarul fiind ocupat cu tarabele unor comercianți, după care, a plecat de la fața locului.
like facebook, suceava, news, stiri
Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*