Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Reacția liderilor PSD Suceava după ce Ecaterina Andronescu a cerut demisia lui Liviu Dragnea din PSD

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a cerut, marţi, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea să se retragă din fruntea partidului precum şi pregătirea unui guvern PSD de “super profesionişti”, altfel partidul va pierde guvernarea.

like facebook, suceava, news, stiriOrganizaţia judeţeană a PSD Suceava a reacționat în urma declarațiilor făcute de Ecaterina Andronescu  și consideră că de fapt ieșirea sa demonstrează „frustrarea” de a nu face parte din Executiv.

„În 1989 poporul român şi-a câştigat dreptul de a trăi într-un regim democratic. Democraţia înseamnă alegeri libere, pluripartitism, dreptul şi obligaţia guvernării pentru cei care câştigă alegerile electorale. Alianţa PSD-ALDE a fost desemnată prin votul românilor, exprimat liber şi democratic în decembrie 2016, să guverneze ţara. PSD-ALDE şi-a asumat aceasta guvernare care a făcut ca România să înregistreze în aceşti doi ani una din cele mai mari creşteri economice din Europa. Salariile şi pensiile au crescut ritmic şi susţinut, turismul intern a atins cote fără precedent în această vară – fapt ce demonstrează creşterea nivelului de trai, sunt în derulare programe guvernamentale de dezvoltare a comunităţilor locale, de curând s-a efectuat o rectificare bugetară pozitivă. În acest context intervenţia unui parlamentar PSD care cere demisia acestui guvern demonstrează frustrarea că nu a putut face parte din acest executiv (frustrare manifestată şi în alte rânduri) sau poate doar instalarea unei incapacităţi, scuzabile dintr-un anumit punct de vedere, de a percepe corect realitatea. De asemenea considerăm ca fiind tot o formă de manifestare a frustrării solicitarea aceluiaşi parlamentar ca preşedintele PSD, ales de toţi membrii acestui partid, să demisioneze”, au transmis pe Facebook, reprezentanții PSD Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*