Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Un bărbat cu țigări de contrabandă s-a dat singur de gol în fața jandarmilor. A devenit agitat și a încercat să intre în mașină

Un bărbat cu țigări de contrabandă s-a dat singur de gol, prin comportamentul său, în fața jandarmilor suceveni.

Marți, 14 august a.c., în jurul orei 07.30, pe timpul unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii traficului cu produse accizabile, un echipaj de jandarmerie din municipiul Suceava a observat o persoană care a devenit agitată la vederea acestuia, încercând să intre cât mai repede într-un autoturism.

like facebook, suceava, news, stiriJandarmii au procedat la controlul autovehiculului, constatând că pe bancheta din spate a acestuia se afla cantitatea de 6403 de pachete de țigări și produse pentru igiena corporală, toate de proveniență extracomunitară.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din județul Argeș, a declarat că a cumpărat țigările de la o persoană necunoscută din județul Suceava, cu intenția de a le comercializa ulterior.

Autoturismul a fost indisponibilizat, iar persoana în cauză și bunurile găsite asupra sa au fost predate organelor de urmările penală competente teritorial în vederea continuării cercetărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*