Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

VIDEO! Deputat agresat de un polițist local din Rădăuți

Un deputat a fost agresat de un polițist local din Rădăuți. Este vorba despre deputatul USR Adrian – Claudiu Prisnel, care participa la campania „Fără penali” în județul Suceava și a fost bruscat de polițistul local.

Parlamentarul a postat, luni seară, pe pagina sa de Facebook un clip video în care se vede reacția polițistului local.

like facebook, suceava, news, stiriAm încheiat strângerea de semnături #farapenali de la Suceava în secția de Poliție din Rădăuți cu o plângere penală împotriva polițistului local Gavril Alexandru care ne-a agresat fizic și verbal. Tocmai făcusem poza de dinainte de plecare în fața Primăriei din Rădăuți când un polițist local a ieșit din clădire și ne-a cerut autorizație să strângem semnături. I-am explicat că nu avem nevoie. Mi-a cerut să mă legitimez. Am scos legitimația de parlamentar. Mi-a smuls-o din mână și a plecat cu ea în Primărie. L-am urmat împreună cu colegii mei cu intenția de a o recupera. Polițistul local a devenit foarte agresiv, ne-a împins afară spunând ca e domeniul primăriei, că programul s-a terminat la 16.00 Ne-a amenințat, mi-a rupt legitimația, mi-a spus ca mă lovește. I-am spus tot timpul că e ultraj. El a refuzat să se legitimeze, a făcut-o doar după ce a sosit poliția pe care am chemat-o prin 112. Am făcut plângere împotriva lui și sper că poliția Rădăuți își va face datoria si polițistul local va plăti pentru abuz, agresiune și ultraj”, susține deputatul.

Inspirat de violența jandarmeriei din 10 august, un polițist local din Rădăuți a agresat echipa #farapenali.Am încheiat strângerea de semnături #farapenali de la Suceava în secția de Poliție din Rădăuți cu o plângere penală împotriva polițistului local Gavril Alexandru care ne-a agresat fizic și verbal. Tocmai făcusem poza de dinainte de plecare în fața Primăriei din Rădăuți când un polițist local a ieșit din clădire și ne-a cerut autorizație să strângem semnături. I-am explicat că nu avem nevoie. Mi-a cerut să mă legitimez. Am scos legitimația de parlamentar. Mi-a smuls-o din mână și a plecat cu ea în Primărie.L-am urmat împreună cu colegii mei cu intenția de a o recupera. Polițistul local a devenit foarte agresiv, ne-a împins afară spunând ca e domeniul primăriei, că programul s-a terminat la 16.00Ne-a amenințat, mi-a rupt legitimația, mi-a spus ca mă lovește. I-am spus tot timpul că e ultraj.El a refuzat să se legitimeze, a făcut-o doar după ce a sosit poliția pe care am chemat-o prin 112. Am făcut plângere împotriva lui și sper că poliția Rădăuți își va face datoria si polițistul local va plăti pentru abuz, agresiune și ultraj.Totul s-a întâmplat în Primăria Rădăuți condusă de primarul PSD Nistor Tătar.

Publiée par Adrian-Claudiu Prisnel sur Lundi 13 août 2018


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*