Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Tânărul care circula cu un BMW cu numere false a fost prins de polițiști, la Dumbrăveni

Tânărul de 31 de ani, care circula cu un BMW cu numere false, pe străzile din Suceava, a fost prins de polițiștii din Dumbrăveni.

Duminică seară, tânărul, din comuna Dumbrăveni, circula cu autoturismul prin localitatea de domiciliu când a fost tras pe dreapta de oamenii legii.

like facebook, suceava, news, stiriEl s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism având montate plăcute cu numere de înmatriculare false.

Foto: Suceava sat cu blocuri

Potrivit Regulamentului de aplicare a Codului Rutier, nu pot fi atribuite combinaţiile de litere care pot avea o semnificaţie obscenă sau cele care pot conduce la asocierea cu denumirile unor autorităţi publice/ Acest dicţionar funcţionează la nivelul întregii ţări şi include 1.528 de combinaţii interzise. Printre acestea se număra combinaţiile care au fost restricţionate pentru uzul propriu al unor instituţii: Poliţia Română (POL), Cameră Deputaţilor (DEP), Senat (SNT), Serviciul Român de Informaţii (SRI) sau Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI).   De asemenea, sunt interzise şi combinaţiile de litere care încep cu „I” sau „O” deoarece aceste litere pot fi confundate cu cifrele 1 şi 0. Din acelaşi motiv, nu sunt permise nici combinaţiile „III” sau „OOO”. În plus, sunt interzise şi combinaţiile care au conotaţii sexuale sau obscene.

 

BMW cu numere false văzut circulând pe o stradă din Suceava


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*