Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO & VIDEO! Sute de suceveni au mărșăluit pe străzile din Suceava în semn de protest față de Guvern

Sute de suceveni s-au strâns și au mărșăluit pe străzile din municipiul Suceava, vineri seară, în semn de protest față de Guvernul PSD.

Cu steaguri și pancarde în mână, oamenii au strigat lozinci anti PSD, împotriva Guvernului și a lui Liviu Dragnea. La protest au participat și copii.

like facebook, suceava, news, stiriProtestatarii cer demisia Executivului, nemulţumiţi de modul de guvernare al social-democraţilor şi de decizile luate de aceştia privind legile justiţiei şi Codurile penale, de demiterea procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, de gafele premierului Viorica Dăncilă şi de faptul că liderul PSD Liviu Dragnea se află la conducerea Camerei Deputaţilor în pofida faptului că a fost condamnat la închisoare.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Alibaba_și_cei_40_de_ne-toți says:

    Nu vă este jenă să mințiți în halul ăsta? Marele meeting al diasporenilor era programat la ora 18:00,la acea ora erau numai câțiva ziariști și mai mulți băgători de seamă de la serviciile către populație,cele de băgat in seamă… Pe la 18:20,cu aproximație,în zonă a apărut acel „grup” de diasporeni prolific,adecă soțul, soția precum și cei 5(cinci) copii minori ai lor,fără să știm dacă aceștia erau doar o cifră provizorie… Care,desigur,aveau și ei elemente din care să rezulte că sunt patrioți și fac legea în stradă,ei au devenit brusc mai deștepți și mai grijulii imediat ce au trecut frontiera și au ajuns in Marea Britanie,ca să facă acolo nu-se-știe-ce,inafară de copii!Ei au plecat de spaima psd,sunt diasporeni muiști,femeia și-a instalat chiar și pe spate un banner ,ca să știm și noi…Apoi (până sa ajungă la un număr mai mare de 15 protestatatri) presa a navalit pe ei,aia mici fluturau steaguri în sensul că nu se mai poate iar în jurul orei 19:00 grupul s-a marit,să fi fost cam 30,cel mult 50! Dintre care cei șapte reprezentau nucleul dur al manifestației chiar și pe traseul pe care s-au deplasat! De unde ați scos sutele de participanți?
    Este de esența muismului să îți iei de proști adversarii,inclusiv cei care sunt neutri,să minți,să te erijezi în lider de opinie,in vocea patriotului naționale?

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Un sucevean din Diaspora, pe șezlong la protestul din Capitală | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*