Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

FOTO Primarii și operatorii de salubritate din județul Suceava, la întâlnire cu ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu

O delegație condusă de viceprim-ministru, ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu s-a aflat într-o vizită de lucru la Suceava, pentru discuții referitoare la poluare, depozitele de deșeuri și alte aspecte ce țin de problematica de mediu.

like facebook, suceava, news, stiriLa întâlnirea desfășurată în Sala „Ștefan cel Mare”, din Palatul Administrativ, alături de viceprim-ministrul Grațiela Gavrilescu, în prezidiu s-au aflat secretarul de stat în Ministerul Mediului, Eugen Uricec, prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, subprefectul Silvia Boliacu, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Viorel Seredenciuc. La discuții au participat parlamentari de Suceava, membrii colegiului prefectural, primari, operatori de salubritate, unii dintre ei prezentând anumite probleme cu care se confruntă, în domeniul lor de activitate.

Este a doua vizită la Suceava a d-nei Grațiela Gavrilescu, prima fiind anul trecut, iar prezentarea sa s-a axat, în special, pe gestionarea deșeurilor și protecția mediului înconjurător. Viceprim-ministru, ministrul mediului, Grațiela Gavrilescu, și-a exprimat credința că învitații din sală sunt conștienți că, “în funcție de cum protejăm mediul, ne protejăm pe noi și avem avem grijă de sănătatea noastră și a generațiilor viitoare”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*