Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Tânăr din Dumbrăveni amendat după ce a fost prins cu un transport ilegal de lemne

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Dumbrăveni, a fost amendat, în noaptea de miercuri spre joi, de o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, pentru un transport ilegal de lemne.

Polițiștii au oprit pentru control pe DN 2H, pe raza comunei Horodnic de Jos, autoutilitara condusă de un tânăr de 21 de ani din comuna Dumbrăveni, care transporta material lemnos.
like facebook, suceava, news, stiri
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici. În urma inventarierii au stabilit faptul că acesta transporta ilegal cantitatea de 2,00 m.c. grinzi de esență rășinoase și 2,28 m.c. cherestea de esență rășinoase de diferite dimensiuni.

„Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010. Materialul lemnos în valoare de 2.859 lei a fost confiscat, iar autoutilitara a fost indisponibilizată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*