Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Două mașini VW Passat oprite de polițiștii de frontieră. Țigări de peste 51.000 de lei au fost confiscate

Vineri, 3 august, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, lucrătorii de frontieră au identificat în trafic, pe raza localității Solca,  două autoturisme, marca Volkswagen Passat, înmatriculate în România.

După oprirea mijloacelor de transport, șoferul unuia dintre autoturisme a abandonat mașina și a fugit de la fața locului, în portbagajul acesteia găsindu-se mai multe colete cu țigări, de proveniență ucraineană.

like facebook, suceava, news, stiriLa volanul celuilalt autoturism se afla cetățeanul român M. D., în vârstă de 58 de ani, domiciliat pe raza jud. Iași, care s-a constatat pe timpul cercetărilor că avea rolul de antemergător.

În continuare s-au luat măsuri de supraveghere și monitorizare a zonei în vederea identificării și reținerii șoferul care a fugit de la fața locului, iar bărbatul din Iași, împreună cu mașina cu țigări, a fost condus la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor din mașină a rezultat cantitatea de 4.430 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 51.800 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

Autoturismul în cauză a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*