Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Transport ilegal de lemne, confiscat de la un bărbat din Sucevița

La data de 2 august, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Sucevița, a oprit pe D.N. 17A o autoutilitară ce transporta material lemnos, ce se deplasa dinspre DC Bercheza pe DN 17A, spre comuna Marginea.

S-a procedat la oprirea regulamentară a autoutilitarei, ocazie cu care s-a constatat că vehiculul era condus de către un bărbat de 56 ani, din comuna Sucevița, care a prezentat pentru control documentele personale, precizând că nu deține documente de însoțire pentru materialul lemnos pe care îl transporta.
like facebook, suceava, news, stiri
Având în vedere acest fapt, autoutilitara a fost condusă la punctul de descărcare „Atelier Împletituri” de pe raza comunei Marginea, unde personalul silvic din cadrul O.S. Marginea a procedat la inventarierea materialului lemnos, în volum de 2,34 metri cubi lemn foc brad, cu o valoare de 250 lei.

Șoferul a fost sancționat contravențional, iar cantitatea de 2,34 metri cubi material lemnos a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Actul normativ nu prevede confiscarea mijlocului de transport în acest caz, întrucât valoarea materialului lemnos nu depășește de 5 ori prețul mediu al unui m.c. de masă lemnoasă pe picior.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*