Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Viceprimarul din Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, riscă să fie schimbat din funcție, „după constituirea unei alianțe politice PSD- PNL”

Viceprimarul PMP al comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, riscă să fie schimbat din funcție. Pe ordinea de zi din ședința de Consiliu Local de vineri se află un proiect de hotărâre în acest sens.

like facebook, suceava, news, stiriLiderul PMP Suceava, Marian Andronache, susține că PNL și PSD au bătut palma, la nivel local, pentru schimbarea lui Reziuc din funcția de viceprimar.

„Am aflat cu surprindere de existența unui protocol de colaborare încheiat între două formațiuni politice la nivelul comunei Mitocu Dragomirnei, respectiv Organizația PSD Mitocu Dragomirnei, reprezentată de președintele Rățoi Toader și Organizația PNL Mitocu Dragomirnei, reprezentată de președintele Solcan Dănuț, prin care aceștia înștiințează Primăria comunei Mitocu Dragomirnei, condusă de primarul PNL Solcan Dănuț, de constituirea unei alianțe politice PSD-PNL în vederea schimbării viceprimarului PMP, Radu Reziuc. Aceasta în contextul în care, cu doar două săptămâni în urmă, dl. Rățoi Toader i-a dat asigurări dlui. Radu Reziuc că la Mitoc majoritatea anti-Solcan funcționează”, susține Andronache.

Andronache a precizat că Radu Reziuc a devenit un concurent foarte serios pentru actualul primar și indiferent dacă va fi schimbat din funcție va fi sprijnit „necondiționat de Organizația Județeană PMP Suceava, întrucât în doi ani de mandat de viceprimar a demonstrat că știe ce are de făcut pentru a schimba în bine imaginea acestei localități. Rog pe cei doi președinți de organizații județene, domnul Gheorghe Flutur – PNL și domnul Ioan Stan – PSD, să spună public dacă au cunoștință de faptul că la Mitocu Dragomirnei USL-ul s-a reactivat și dacă au girat acest protocol sau nu!”.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*