Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Lucian Harșovschi, despre lucrările din municipiul Suceava: Nu sunt mulțumit de ritmul lor, dar câteodată mai trebuie să pui și capul în pământ

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă că ploile din ultima lună au îngreunat lucrările la străzile din municipiul Suceava.

like facebook, suceava, news, stiriLucrăm în continuare, în cartierul Ițcani, pentru reabilitarea străzilor Aron Pumnul și Biruinței, bineînțeles cu asfaltare și reabilitare trotuare, respectiv  covor asfaltic. Pe Pe artera principală am început de la sfârșitul lunii iunie reabilitarea prin decapare a unor porțiuni mai mari pe Bulevardul 1 Decembrie, înspre Fălticeni. Suntem acum undeva în zona spitalului și vom continua cât va permite vremea și cât va putea și constructorul să mergem așa până în Burdujeni pentru că este un covor asfaltic turnat în 2012, cu o garanție de doi ani și iată suntem în 2018, au apărut foarte multe fisuri, care sigur nu vor rezista peste iarna care vine, acel fenomen de îngheț – dezgheț, iar în primăvară vom avea probleme. De aceea, ordinul este dat pentru reabilitarea a cât mai mult din traseul principal, cu covor asfaltic, se decapează și turnăm un  strat de uzură de 4 centimetri”, a precizat Harșovschi.

Totodată, se lucrează la asfaltare pe porțiunea rămasă între Vasile Bumbac și Republicii, pe Mircea Damaschin, care va fi cu sens unic, pe Petru Rareș, unde se montează bordura, la Curtea Domnească se lucrează de asemenea la trotuare, se fac parcări și se asfaltează, aleile de la parcul Drapelului vor fi și ele amenajate, dar și pe Mărășeșt vor fi realizate câteva parcări.

Lucrări mai sunt pe Bogdan Vodă și Mihail Sadoveanu.

„Nu sunt mulțumit de ritmul lor, dar câteodată mai trebuie să pui și capul în pământ. Asta este, am avut și foarte multe ploi, iar constructorul se plânge de lipsa oamenilor de muncă și se adaptează și ei la situația dată”, a adăugat Harșovschi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*