Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO Grav accident între un camion și o autoutilitară din cauza unei șoferițe. Trei persoane au fost rănite (Update)

Un grav accident rutier a avut loc, marți dimineață, în Gura Humorului. Un camion și o autoutilitară s-au ciocnit.

Din impact au rezultat ranirea a trei persoane, dintre care una a ramas incarcerata. Au intervenit modulul SMURD al Garzii de Interventie Gura Humorului si un echipaj SAJ”, susțin pompierii.

like facebook, suceava, news, stiriVictima incarcerata a fost extrasa, si impreuna cu celelalte doua, toate constiente si cooperante, au fost transportata la spital.

Update: Accidentul a avut loc pe Bulevardul Bucovina, din orașul Gura Humorului, în dreptul tipografiei. O femeie din comuna Ostra, Ileana Nastiuc, conducea o autoutilitară pe banda II, având direcţia de deplasare Frasin către Suceava, iar la un moment dat, din cauza conducerii imprudente, a acroşat cu roata stânga faţă a autovehiculului refugiul pietonal amplasat pe axul drumului ce delimitează cele două sensuri de mers, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu camionul condus de Gabriel Neculae Palalae, de 50 ani, din municipiul Suceava, care se deplasa din sens opus.

Șoferița, dar și un pasager de 44 de ani, din autoutilitară, tot din Ostra, au fost răniți și transportați la spital. Șoferul camionului nu era băut. A primit și el îngrijiri medicale. Din cauza rănilor suferite, șoferița nu a putut fi testată cu aparatul etilotest.
.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*